Σε ιδιώτες

Συμβόλαια ενεχυρίασης για ιδιώτες

Τα συμβόλαια ενεχυρίασης που προσφέρει η εταιρεία μας είναι ένας απλός τρόπος να εξασφαλίσετε άμεσα μετρητά από 50€ έως 50.000€ με ενέχυρο τα πολύτιμά σας αντικείμενα.

Οι ειδικοί εκτιμητές στα καταστήματά μας μπορούν να σας προσφέρουν μέχρι και το 70% της αξίας των κοσμημάτων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων σας, τα οποία φυλάσσονται σε ειδικά φτιαγμένα για το σκοπό αυτό χρηματοκιβώτια.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μετρητά έναντι των κοσμημάτων σας και να φέρετε το δικαίωμα να τα αγοράσετε πίσω ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικαίωμα η εταιρεία χρεώνει τέλη υπηρεσίας.

Η υπηρεσία ενεχυρίασής μας, είναι απολύτως διαφανής, γρήγορη, απλή χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πως λειτουργεί: 

  • Απλά φέρτε τα χρυσά, ασημένια ή πλατινένια κοσμήματά σας ή το πιστοποιημένο ρολόι σας, μαζί με κάποιο έγγραφο ταυτότητας, και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα κάνει εξειδικευμένη εκτίμηση ή σε άλλη περίπτωση στείλτε διαδικτυακώς αίτηση για να σας παρασχεθεί η υπηρεσία.
  • Συμφωνούμε το ύψος ποσό που μπορείτε να αποκτήσετε για τα κοσμήματά σας από 50€ έως 50.000€
  • Έχετε το δικαίωμα να εξαγοράσετε πίσω τα τιμαλφή σας σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβαση παροχής υπηρεσιών από μας. Η σύμβαση που σας προσφέρουμε μπορεί να είναι για δύο, για τρείς ή για έξη μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 
  • Αυτή η υπηρεσία δεν αφορά δάνειο επομένως δεν υπόκεισθε σε πιστωτικό έλεγχο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, έχετε τα χρήματά σας μέσα σε 10 λεπτά από την αίτησή σας (στο κατάστημα μόνο).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείτε πληρωμές σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ποινή ή πρόστιμο σε περίπτωση πρόωρης αποπληρωμής του συμβολαίου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε την αξία των αντικειμένων σας

Μιλήστε με έναν εκτιμητή