Επιχειρησιακές ανάγκες

Αποκτήστε μετρητά με ενέχυρο για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μετρητά με ενέχυρο κοσμήματα, ρολόγια, διαμάντια και άλλες πολύτιμες πέτρες.

Η υπηρεσία ενεχυρίασής μας, είναι απολύτως διαφανής, γρήγορη, απλή χωρίς κρυφές χρεώσεις

 

Συμβόλαια ενεχυρίασης σε επαγγελματίες

Τα συμβόλαια ενεχυρίασης που απευθύνονται σε επαγγελματίες είναι ένας εύκολος τρόπος να εξασφαλίσετε άμεσα χρήματα προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Σας προσφέρουμε άμεσα μετρητά από 1.000€ μέχρι και 100.000€ για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες χωρίς να ζητάμε επιπλέον εγγυήσεις.

Επιπλέον, σας δίνετε η δυνατότητα να πραγματοποιείτε πληρωμές σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ποινή ή πρόστιμο σε περίπτωση πρόωρης αποπληρωμής του συμβολαίου σας.

Πως λειτουργεί: 

Καλέστε για ραντεβού. Μπορείτε να αποκτήσετε μετρητά έναντι οποιουδήποτε περιουσιακού σας στοιχείου αξίας*

Αλλιώς απλά φέρτε τα χρυσά, ασημένια ή πλατινένια κοσμήματά σας ή το πιστοποιημένο επώνυμο ρολόι σας, μαζί με κάποιο έγγραφο ταυτότητας, και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα κάνει εξειδικευμένη εκτίμηση ή σε άλλη περίπτωση στείλτε διαδικτυακώς αίτηση για να σας παρασχεθεί η υπηρεσία.

(*Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητες εταιρείες που αξιολογούν και εκτιμούν τα περιουσιακά σας στοιχεία έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη προσφορά.)

Συμφωνούμε το ύψος του ποσού που μπορείτε να αποκτήσετε για τα περιουσιακά σας στοιχεία από € 1.000 έως € 100.000.

Έχετε το δικαίωμα να εξαγοράσετε πίσω τα τιμαλφή σας σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβαση παροχής υπηρεσιών από μας. Η σύμβαση που σας προσφέρουμε μπορεί να είναι για δύο, για τρείς ή για έξι μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες σας

Αυτή η υπηρεσία δεν αφορά δάνειο επομένως δεν υπόκεισθε σε πιστωτικό έλεγχο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, έχετε τα χρήματά σας μέσα σε 10 λεπτά από την αίτησή σας (στο κατάστημα μόνο).

Χρήσιμη Συμβουλή: 

Προτείνουμε οι πελάτες να έρχονται στο κατάστημα και να πληρώνουν την χρέωση υπηρεσίας, σε μηνιαία βάση, καθώς αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο από το να πληρώσουν όλο το ποσό των συνολικών μηνιαίων χρεώσεων, στο τέλος! Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη.

Βρείτε το πλησιέστερο σε σας κατάστημά μας, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό εντοπιστή καταστημάτων μας και ελάτε να μιλήσετε με τους φιλικούς ειδικούς μας σήμερα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Θέλετε να μάθετε την αξία των αντικειμένων σας

Μιλήστε με έναν εκτιμητή