Κοσμήματα και Διαμάντια

Ενεχυρίαση κοσμημάτων
Πως λειτουργεί: 

Απλά φέρτε τα χρυσά, ασημένια ή πλατινένια κοσμήματά σας ή το πιστοποιημένο ρολόι σας, μαζί με κάποιο έγγραφο ταυτότητας, και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα κάνει εξειδικευμένη εκτίμηση ή σε άλλη περίπτωση στείλτε διαδικτυακώς αίτηση για να σας παρασχεθεί η υπηρεσία.

Συμφωνούμε το ύψος ποσό που μπορείτε να αποκτήσετε για τα κοσμήματά σας από € 100 έως € 10.000.

Έχετε το δικαίωμα να εξαγοράσετε πίσω τα τιμαλφή σας σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της σύμβαση παροχής υπηρεσιών από μας. Η σύμβαση που σας προσφέρουμε μπορεί να είναι για δύο, για τρείς ή για έξη μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Αυτή η υπηρεσία δεν αφορά δάνειο επομένως δεν υπόκεισθε σε πιστωτικό έλεγχο, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, έχετε τα χρήματά σας μέσα σε 10 λεπτά από την αίτησή σας (στο κατάστημα μόνο).

Χρήσιμη Συμβουλή: 

Προτείνουμε οι πελάτες να έρχονται στο κατάστημα και να πληρώνουν την χρέωση υπηρεσίας, σε μηνιαία βάση, καθώς αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο από το να πληρώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό στο τέλος!

Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ 1000€ ΓΙΑ ΜΟΝΟ 3.22€ ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΥΡΩ την ημέρα *

Όροι και προϋποθέσεις

 

Βρείτε το πλησιέστερο σε σας κατάστημά μας, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό εντοπιστή καταστημάτων μας και ελάτε να μιλήσετε με τους φιλικούς ειδικούς μας σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε την αξία των αντικειμένων σας

Μιλήστε με έναν εκτιμητή